nedeľa 2. novembra 2014

Halloweensky Gameplay


Článoček, ktorý sa chystáte čítať je plný fotiek z nášho piatkového hrania, pod jednotlivými "mini fotogalériami", ktoré zaznamenávajú postupný vývoj atmosféry v klube sa nachádzajú informácie a zážitky z hrania hier. 

Tento rok sme sa aj my oddali horrorovej atmosfére Halloweenu a priniesli sme ho do klubu. Rozhodli sme sa, že piatok 31.10.2014 si naše hranie okoreníme o kostýmy a tak prinesieme strašidelnú atmosféru do klubu, preto ste v klube mohli vidieť tie najrôznejšie kreatúry, či iné postavy. Po tom ako sa dostavili všetky čudesné bytosti - Vražedná aziatka, Zaklínač, Joker, Smrť, Démon, Vreskot a Teemo, sa naše hranie mohlo začať.
Naše spoločné fotečky :) :










Začínali sme hrou Room 25 (Kocka), kde sme nevedeli, kto z hráčov je dobrý a niekedy ani výber kostýmov veľmi nepomáhal. Prvá hra skončila pomerne rýchlo víťazstvom dobra, keď sa skoro hneď na začiatku podarilo odhaliť cieľovú miestnosť. Potom sa trošku zataktizovalo, obetoval sa Joker a hra sa skončila víťazstvom dobra!
Druhá hra Room 25 sa opäť skončila víťazstvom dobrých, ale hlavne vďaka tomu, že Smrť(ja), sa prechádzala po mape a náhodne odkrývala aj tie políčka, o ktorých nevedela, čo sa tam nachádza. Takže som skončila v horiacej Mortal Chamber a stali sa zo mňa grilované stehienka. :D

Zaklínač







Démon


Keď sa Teemo snaží zobrať kosu Smrti :D




Joker a Smrť
Smrť sa hrala s efektami :D

Neskôr sme si zahrali hru, ktorá opäť overila našu dôveru v ostatných hráčoch - Resistance. Samozrejme zo všetkých tých hier sme sa v tejto naučili jednu vec - nedôverovať nikomu. Hra je to rýchla ale plná klamstiev a intríg. Resistance sme hrávali často, a preto sme nečakali, že by si niekto nepätal pravidlá, prípadne zaradenie k dobrým alebo zlým, ale stalo sa a tak Teemo, síce bol zlý, ale druhému zlému nedal vedieť. Samozrejme hru vyhrala dobrá strana a tešila sa zo svojho úspechu. 

Klub sme zakončili hrou Bang!, keďže na Mansion od Madness nám už čas nezostal. Bang! sa ku koncu stal veľmi tichou hrou, nakoľko sme z jednej karty dostali príkaz byť ticho, inak za každé povedané slovo stráca hráč jeden život. Hru po ťažkých a dlhých bojoch nakoniec vyhrali banditi.

Vražedná aziatka, Zaklínač a Joker


Joker, Teemo a Démon




Teemo, Démon a Vreskor



Už teraz sa tešíme na Halloweenske hranie ďalší rok!!! :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára