nedeľa 31. augusta 2014

Keď sa klub nesie v znamení D&D

RPG v našom klube
Dňa 15.3 2013 sa klub niesol v znamení D&D. Na túto udalosť sme dlho čakali, keďže sme ju plánovali niekoľko týždňov.  Vymýšľaniu postáv, ich mien , rás či ich minulosti a niekedy až ťažkého osudu sme sa nevyhli. Toto všetko si však pod svoje krídla vzal GameMaster Marek, ktorý postavám vymyslel najzaujímavejšie osudy a vlastnosti.
Keď sme konečne začali hrať a oboznámili sa s našimi postavy, ktorým sme ale museli vymyslieť mená nakoniec my, zistili sme, že toto dobrodružstvo nebude prechádzka ružovou záhradou.  Nielenže sme sa na začiatku nedokázali dohodnúť, nepodarilo sa nám to ani do konca hry. Celý čas sme hrali každý proti každému a pomocou našich sólových hier sme sa snažili naplniť herný cieľ. To sa nám žiaľ nepodarilo, ale ani nás to veľmi nemrzelo, keďže sme sa pri tejto hre nesmierne zabavili a určite tak rýchlo na ňu nezabudneme.
Určite treba spomenúť ešte GameMastera Mareka, ktorý okrem postáv vytváral aj rôzne predmety, ktoré nás sprevádzali hrou, či zozbieraním špeciálnych mp3, ktoré celej našej hre dodávali zaujímavý podtón.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára