nedeľa 31. augusta 2014

Malá ochutnávka :)

Vypočuj si príbeh, ži legendu!!!
Toto heslo som si prepožičala z hry Andor, aby som vás pomocou neho zoznámila s pár legendárnymi hrami, ktoré si u nás budete môcť zahrať.
Začnem hrou Andor
Andor spoločenská hra

Jedná sa o špeciálnu kooperatívnu hru, čiže všetci hráči sa snažia poraziť hru. Vašou úlohou je ubrániť hrad na ktorý sa rúti skupina nepriateľov. Okrem obrany hradu vám hra ponúka aj rôzne iné dobrodružstvá. Podarí sa vám zvíťaziť, alebo padnete v boji?
Počet hráčov: 2-4
Ako druhú hru predstavím Dominion
Dominion spoločenská hra

Kartová hra, ktorá vás zaujme hneď na prvý pohľad. Nespočetne veľa kariet znamená nespočetne veľa variácií. Uvrhnete na niekoho kliatbu alebo sa vám ju podarí poraziť? Budete skupovať budovy, provincie či statky? Nazbierajte najviac bodov a vyhrajte toto nezabudnuteľné dobrodružstvo. Dominion sa stala hrou roka 2009. Má jednoduché pravidlá a zažijete pri nej dostatok zábavy. Hra má rýchly spád, takže sa nemusíte báť, že vás prestane baviť.
Počet hráčov: 2-4
Osadníci z Katanu.
Osadníci z Katanu spoločenská hra

 Ak radi vyjednávate je táto hra je vás určená. Počas jej hrania vám totiž nezostáva nič iné iba vyjednávanie. Potrebujete predsa určité suroviny, ktoré vy vyťažiť nemôžete, aby ste si postavili cestu do inej oblasti alebo si postavili svoje impérium. Popri tom samozrejme plníte aj rôzne vedľajšie úlohy. Budete mať najdlhšiu cestu, alebo sa stanete pánom prístavných miest? Dôležité je mať ale šťastné ruky pri hode kockami. Osadníci z Katanu sa stali hrou roka 2004 a to právom. Hra je veľmi zaujímavá  i keď pravidlá by sa mohli javiť trošku náročnejšie.
Počet hráčov: 3-4

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára