nedeľa 31. augusta 2014

Pravidlá klubu

Prosíme Vás pozorne si prečítajte nasledujúce pravidlá a dodržiavajte ich. Sú vytvorené hlavne pre to, aby všetkým spríjemnili hranie v klube, a aby sme pre Vás mohli zabezpečiť kvalitné spoločenské hry v príjemnom prostredí. Vstupom do klubu potvrdzujete, že týmto pravidlám rozumiete a zaväzujete sa ich dodržiavať.

1) Hranie v klube je ZADARMO! Pokiaľ by ste chceli prispieť na rozšírenie našej ponuky hier, môžete tak urobiť osobne u personálu a to buď anonymne ale po vlastným menom. Všetky dary budú uvedené na našej facebookovej stránke, kde sa môžete zapojiť do rozhodovania o hrách, ktoré sa do klubu zakúpia.

2) Bavte sa! Klub sme zakladali za účelom, aby sa všetci návštevníci zabávali a strávili príjemné chvíle pri spoločenských hrách.

3) V klube si všetci tykáme.

4) Pokiaľ niečomu nerozumiete spýtajte sa. Sme tu pre Vás a radi Vám zodpovieme všetky otázky pokiaľ to bude v našich silách.

5) Pitie si môžete zobrať ku hrám iba vo fľaši. Prosíme Vás aby ste jedlo konzumovali mimo stolu, kde máte rozloženú hru. Zabránite tým tak možnému zašpineniu hry, ktorá tým bude dlhšie slúžiť všetkým návštevníkom klubu.

6) V klube je zakázané požívať alkoholické nápoje. Osoby pod vplyvom alkoholu a omamných látok majú vstup zakázaný. V prípade zistenia tejto skutočnosti dodatočne budú požiadaný o odchod.

7) V klube je zakázané fajčiť.

8) V klube je zakázané hrať hazardné hry.

9) Každý návštevník je povinný pred odchodom hru ktorú hral upratať, vložiť do obalu a odovzdať personálu klubu.

10) Môžete si doniesť aj vlastné hry a využiť tak priestory klubovne s priateľmi.

11) Hry sa NEPOŽIČIAVAJÚ na doma.

12) Každý návštevník je zodpovedný za prípadné poškodenie hier, prípadne vybavenia klubu ktoré spôsobí. V prípade poškodenia je povinný okamžite túto skutočnosť nahlásiť personálu.


Ďakujeme.

Váš klub D20 - klub spoločenských hier.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára