nedeľa 31. augusta 2014

Navštívili sme klub v Banskej Bystrici

V klube sme sa rozhodli, že v čase, keď v našom klube nehráme, si pôjdeme zahrať hry do iného klubu. To nám dá možnosť nielen si zahrať hry, ktoré sme ešte nehrali ale aj spoznať nových ľudí. Tak sme 3.5.2013 navštívili herný klub v Banskej Bystrici.
Po príchode ma očarilo množstvo hier, pretože verím, že každý si tam nájde tú svoju hru, takú ktorá by ho nielen zaujala ale aj bavila. Žiaľ za jeden večer sa nedá stihnúť zahrať všetko, čo sa odzrkadlilo aj na mojom výbere hry. Chcela som si zahrať Pandemic, ale bohužiaľ časovo sa  nestíhalo.
Na začiatok sme si zahrali úplne ľahučkú hru, pretože samozrejme o tom čase sme práve hrali hokej, takže sme ho jedným očkom chceli sledovať.

Obal hry
Ako ďalšiu hru sme si zahrali Stanicu Paranoia (Panic Station). Je to veľmi zaujímavá a zábavná hra. Je založená na blafovaní, klamstve miestami až intrigách a obviňovaní protihráčov. Prišli ste totiž na vesmírnu stanicu ako jednotka elitných vojakov, ktorej úlohou je zničenie hniezda parazitov. Celá posádka by mala spolupracovať, lenže od začiatku je niekto (pre zvyšok posádky neznámy) nakazený parazitmi a preto hrá proti zvyšku zdravej posádky a postupne sa snaží nakaziť zdravých vojakov, aby nedokázali zničiť hniezdo a paraziti by tak vyhrali.

vzhľad hry
V klube v Banskej Bystrici sme sa skutočne zabavili a veľmi sa nám tam páčilo. Spoznali sme nových ľudí a aj tým ďakujeme sa skvelý piatkový večer a dúfame, že sa ešte uvidíme!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára