nedeľa 31. augusta 2014

Posledné stretnutie pred letnou sezónou – 21.6.2013

Človek by si bol pomyslel, že tých 6 mesiacov ubehne pomalšie, ale ako býva zvykom máme tu už pomaly koniec júna a začiatok dovolenkovej sezóny. Väčšina bude pravdepodobne oddychovať niekde pri mori, na chate, záhrade, či v horách a aj plaváreň bude zavretá, keďže je v prevádzke plážové kúpalisko v parku Štefana Moysesa. Poďte si teda vychutnať posledné stretnutie nášho klubu pred letnými prázdninami a zahrajme si čo najviac tých najlepších hier, ktoré máme.
Skôr ako sa ale dostanem k hrám, dovolte mi, aby som Vám v mene celého klubu poďakoval za priazeň, ktorú ste nám za uplynulí polrok prejavovali, dúfam, že ste sa vždy zabavili pri dobrých hrách, ktoré pre Vás každé 2 týždne pripravujeme. Želáme Vám krásne prežitie letných prázdnin, plno slnka a skvelých zážitkov. A stretneme sa opäť v septembri …. teda od septembra znova pravidelne, ale aby Vám v lete nechýbala potrebná dávka spoločenských hier sledujte náš facebook, alebo tieto stránky, kde sa dozviete kde a kedy sa v lete stretneme, aby sme si zahrali pár dobrých hier. Prípadne nás neváhajte kontaktovať ak budete mať chuť si niečo zahrať. Takže čo si to v piatok zahráme?
ZORKALOVA POMSTA 
(a.k.a. Revenge of the Zorkal, poprosím nemýliť si s filmom, v ktorom účinkuje obrovský robot meniaci sa na nákladný ťahač)
Pred 2 týždňami sa našim hrdinom úspešne podarilo poraziť Zorkala – pána Dornu, vo vynikajúcej českej fantasy hre Dorn. Podarí sa tentokrát našej pätici hrdinov zopakovať triumf alebo otvorí Zorkal trhlinu pod mestečkom Argos a priniesť tak zlo do mierumilovnej zeme? Uvidíme, úspech bude závisieť len na hráčoch.
Osadníci z Katanu
Ostrov Katan už dávno nie je taký ako býval. Množstvo nerastných surovín a bohatstva prilákalo z mora bardarov, ktorý sa snažia ulúpiť čo najviac. Jednotlivé mestá sa preto rozhodli stavať mocné armády aby si z hrozbou poradili. Obchod sa rozvinul a začal sa vyrábať papier, kožu a objavili sa prvé mince, a rozvinul sa rybolov. Všetko toto prispelo k tomu, že mestá môžu rásť do pred tým nepredstaviteľných výšin. Barbari však nie sú jediné čoho sa osadníci tohoto krásneho ostrova musia obávať. Zobudí sa v útrobách katanu sopka, alebo sa priženie obrovská prívalová vlna, ktorá postupne ostrov stiahne do hlbín oceánu. To už je len na Vás, či vyskúšate základný Katan, alebo v kombinácií s niektorými s rozšírení: Atlantis, Kupci a Barbari, alebo Mestá a Rytieri.
A samozrejme mnohé iné hry, ktoré máme v klube plus nové v podobe napr. skvelého Fantasy Business-u.
A aby sme Vás trošku navnadili na jesenné hranie chystáme pre Vás niekoľko skvelých noviniek :) ! Pekné leto a tešíme sa na Vás v tento piatok a samozrejme v septembri :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára